Kiadványok

Érthetően megfogalmazva, illusztrálva, az olvasók igényeihez igazítva - ezen elvek alapján állítjuk össze kiadványainkat, melyek éppen úgy hasznos útmuatatót nyújtanak az otthoni energiamegtakarításhoz, mint a egy-egy politikai vagy gazdasági döntés meghozatalához.

2008

A neves hazai szakemberek bevonásával készített 40 oldalas, színes grafikonokkal és ábrákkal ellátott kiadvány elengedhetetlen információt tartalmaz mindazok számára, akik beruházóként érdeklődnek a megújuló energiaforrások iránt, és naprakész ismereteket igényelnek a hazai megújulóenergia-piac jogszabályi és beruházói környezetéről.

2006

A fosszilis energiaforrások rohamosan fogynak és egyre drágábbak. Hogyan csökkenthetném az energia számláimat? Hogyan függetleníthetném háztartásomat az energiaszolgáltatóktól? Mit tehetek én és a családom az éghajlat védelmében?

2009

Nélkülözhetetlen kiadványunkban az energiatanúsítvány előnyeinek összefoglalása mellett hasznos energiamegtakarítási tippeket és javaslatokat is olvashat, a megújuló erőforrások otthoni felhasználására.

2008

Hogyan készül fel a rutinos panaszkodó, mielőtt szóvá teszi fogyasztóvédelmi problémáját?Hová forduljunk, ha nem értjük meg az energiaszolgáltatók számláját? Ezekre és hasonló kérdésekre ad választ kiadványunk.

2008

Az atomenergia az olcsóság-tisztaság-biztonság szentháromságának ígéretére épült. Mára azonban egyértelművé vált, hogy az ígéreteket nem váltotta be.

2006

20 esztendő telt el Csernobil, s a katasztrófa még ma is érezteti hatását. Ezt a kiadványt a csernobili áldozatok emlékének ajánljuk.

2009

Rövid, érthető és hasznos útmutató, hogyan kezdjen hozzá egy önkormányzat a klímastratégia elkészítéséhez.

2005

Az Oktatócsomag 14 (írásvetítőfólia) kép és a hozzájuk tartozó, a tanár munkáját segítő, számozott magyarázó anyag segítségével magyarázza el az éghajlatváltozás összefüggéseit.


2010 © Energia Klub
HÍREK, INFORMÁCIÓK
ISMERETEK
MEGÚJULÓK
ENERGIAHATÉKONYSÁG
HAGYOMÁNYOS ENERGIAHORDOZÓK
ÉGHAJLATVÉDELEM
ENERGIAPOLITIKA









Az oldal a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával készült